Website

Kant en klare website voor uw bedrijf

Een eigen website maken voor uw bedrijf, u zou verwachten dat in de tijd van online en social media ieder bedrijf dat al heeft. Maar niets is minder waar terwijl dat toch z’n belangrijk onderdeel kan zijn van uw bereikbaarheid en zichtbaarheid als bedrijf. Het is inmiddels bekend dat het meerderendeel van potentiële klanten zich eerst via het internet gaat oriënteren. Middels een goed werkende site, actuele en juiste zoekmachine instellingen vinden klanten u beter. 

Wij maken het u graag gemakkelijk. Wij bieden kant en klare bedrijfs sites aan welke u alleen nog maar hoeft in te richten qua teksten en design. En zelfs daar bieden we hulp bij aan indien gewenst. Zo wordt het echt uw persoonlijke bedrijfswebsite. Op basis van beschikbaarheid selecteren we een domeinnaam. Op deze manier bouwen wij uw website samen. 

Samen met ons jouw bedrijfswebsite bouwen

website

Een bedrijfswebsite ziet er qua domeinnaam al gauw zo uit:  www.uwbedrijfsnaam.nl. Wij zorgen dan voor de gehele afhandeling en technische configuratie van uw site. Wij leveren uw kant en klare website en gebruiksklaar aan. U ontvangt de inlog gegevens en kunt uw design aanpassen, teksten invoeren en afbeeldingen plaatsen. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook ondersteunen. Mocht u het ontwerp en inrichting geheel uit handen willen geven dan kan dat ook. Wij werken hiervoor samen met een aantal geselecteerde pertners welke hierin gespecialiseerd zijn. Wij brengen u graag met hen in contact.

Eigen website maken, beveiligd en met backup

Beveiligde website

Een vaak onderbelicht item is de beveiliging van uw professionele website. Maar wel een van de belangrijkste. U wilt immers niet dat uw site wordt gehackt en door kwaadwilligen misbruikt of offline gehaald. Bij ICTwerkplek zorgen wij ervoor dat uw website wordt voorzien van hoge beveiliging niveaus. Tevens zullen wij met regelmaat en in overleg uw bedrijfswebsite technisch updaten. Hiermee kunnen we het hoge beveiligingsniveau ook blijven garanderen.

Daarnaast worden al onze websites standaard uitgevoerd met een beveiligingscertificaat. U kent het wel, het https of het zogeheten slotje in uw browser waarmee wordt aangegeven dat een site veilig is en dat de communicatie is beveiligd. Voor u van groot belang, voor ons de normaalste zaak.

Dagelijkse Backup

Minstens zo belangrijk, een goede backup van uw complete website. Wat er ook gebeurt, een fout in de aanpassingen of het updaten van uw site, allemaal mogelijke oorzaken waardoor uw site defect kan raken en niet meer bereikbaar is voor uw bezoekers. Bij ICTwerkplek zorgen wij ervoor dat er elke dag een complete backup wordt gemaakt. Hiermee zijn we in staat, mocht het dan toch nodig zijn, terug te gaan naar het moment dat uw site nog correct functioneerde.

Wilt u met uw website hoger in de Google scores komen? Dan zorgt ICTwerkplek daar mede voor door het bouwen van een betrouwbare en veilige website. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw website op een snelle server gehost wordt. Kortom wij ontzorgen u volledig op gebied van uw bedrijfswebsite.

Social media koppelingen vanaf uw bedrijfswebsite

Op elke website ziet u tegenwoordig de vermeldingen van sociale profielen. Ook die worden door ICTwerkplek vermeldt wanneer u dit wilt. Het is namelijk belangrijk om via diverse online kanalen uw doelgroep(en) te bereiken. Waar de doelgroep zich bevindt, is niet altijd duidelijk. Door de linken te vermelden zodat iemand vlot kan door klikken maakt u het uw online klant makkelijk uw post of nieuwsberichten te lezen, uw pagina’s te volgen of juist vanaf de sociale kanalen op uw website terecht te komen. Zo houdt u alles voor de bezoeker overzichtelijk en vooral makkelijk om u te vinden!  

website
Scroll naar top