Onze Werkwijze

Uitgangspunt

Bij ons staat de samenwerking centraal. Of het nu gaat om adviseren en ondersteunen van uw huidige ICT omgeving, inrichten van u nieuwe ICT omgeving of een second opinion van uw huidige leverancier, uw onderneming staat bij ons altijd centraal. We gaan voor duurzame, succesvolle klantrelaties waarin we de verwachtingen van de klant overtreffen. We betrekken medewerkers nauw bij onze bedrijfsvoering en investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Kennis maken bij u op locatie

Wij komen graag bij u langs om met u kennis te maken en te bespreken wat uw wensen zijn en wat de eventuele aanwezige problemen zijn binnen uw bestaande ICT omgeving. Vervolgens bepalen we samen wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Allereerst brengen wij uw omgeving volledig in kaart. Daarna bespreken we het huidige beleid, leveranciers en een tal van andere elementen om het verschil tussen de huidige situatie en gewenste situatie inzichtelijk te maken.

Ons voorstel

In ons voorstel staan onze aanbevelingen gebaseerd op de bevindingen vanuit de inventarisatie. Ondertussen weten wij zoveel over uw ICT omgeving dat wij u een passend voorstel kunnen doen en wat wij voor u kunnen betekenen. U kiest voor één of meerdere van onze oplossingen die aansluiten bij uw behoefte om u door ons te laten uitvoeren.

Implementatie en uitvoering

Na het verstrekken van de opdracht gaan wij samen met u aan de slag om onze oplossingen bij u te implementeren en wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wij investeren veel tijd in uw onderneming om simpliciteit en centralisatie te creëren binnen uw ICT omgeving. Door regelmatig met u te evalueren, gaan we samen voor het beste resultaat.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Scroll to Top