Onze Werkwijze

Uitgangspunt

Bij ons staat de samenwerking centraal. Of het nu gaat om adviseren en ondersteunen van uw huidige ICT omgeving, inrichten van u nieuwe ICT omgeving of een second opinion van uw huidige leverancier, uw onderneming staat bij ons altijd centraal. Als dé netwerkspecialist van Zeeland zijn wij een betrouwbare ICT-partner welke in begrijpelijke taal kan uitleggen welke techniek er wordt toegepast voor de door u gewenste oplossing.

Kennis maken bij u op locatie

Wij komen graag bij u op locatie om met u kennis te maken en te bespreken wat uw wensen zijn en wat de eventuele aanwezige problemen zijn binnen uw bestaande ICT omgeving. Vervolgens bepalen we samen wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Allereerst brengen wij uw omgeving volledig in kaart.

Ons voorstel

In ons voorstel staan onze aanbevelingen gebaseerd op de bevindingen vanuit de inventarisatie. Daarbij doen wij een voorstel over hoe we dit het beste zouden kunnen invullen met de ICT oplossingen van ICTwerkplek. Het is uiteraard geheel aan u om te bepalen welke onderdelen van ons voorstel u ons in opdracht geeft en of u deze wilt aanschaffen of als ICT-abonnement wilt afnemen.

Implementatie en uitvoering

Na het verstrekken van de opdracht gaan wij samen met u aan de slag om onze oplossingen bij u te implementeren. Daarbij zijn wij pas tevreden wanneer u dat ook bent. Nadat we alle ICT oplossingen voor u hebben geconfigureerd en werkend hebben opgeleverd zullen we gezamelijk beoordelen of alles naar wens en opdracht is uitgevoerd. We gaan uitsluitend voor het beste resultaat.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Scroll to Top