Bedrijfsnetwerk, beheer en beveiliging

IT netwerk voor uw bedrijf

Het IT netwerk is de toegangspoort tot alle clouddiensten en applicaties binnen uw organisatie. Binnen dat netwerk handelen de LAN switches alle verkeersstromen af. Het is een stevige uitdaging om dat snel en efficiënt plaats te laten vinden. Want hoe gaat u als organisatie om met de groei van alle verschillende apparaten die connecteren op het netwerk? Deze hebben allemaal een andere prioriteit en bandbreedte behoefte.

Netwerk beheer

ICTwerkplek is expert in het opzetten, configureren en beheren van netwerken voor organisaties en bedrijven. Onze taak is om uw bedrijf te ontzorgen door het complete netwerk voor u te beheren. U heeft er zelf geen omkijken naar en merkt zelfs weinig tot niks van het beheer dat wij remote voor u uitvoeren. Zodra er noodzakelijke software updates voor uw netwerk apparatuur beschikbaar zijn, zullen wij deze in overleg met u installeren binnen uw bedrijfsnetwerk. Zo houden wij uw WiFi en bedrijfsnetwerk up-to-date en veilig!

Firewall, noodzakelijk en actief beheerd door ICTwerkplek

Een minstens zo belangrijk apparaat, welke vaak wordt onderschat, is een goede firewall voor uw bedrijfsnetwerk. Het hebben van een firewall is niet voldoende. Een firewall moet actief beheerd worden. Gebeurt dit niet dan verliest deze al snel zijn doel. Hackers vinden dagelijks nieuwe methodes om daarmee in te breken op bedrijfsnetwerken. Om die reden is het van groot belang dat uw firewall altijd voorzien is van de meeste recente firewall software en updates.

Mogen wij u helpen met uw Bedrijfsnetwerk?

Scroll to Top