Missie & Visie

Missie

Als ICTwerkplek werken we vanuit één en dezelfde missie: De Samenwerking. Deze samenwerking geldt voor onze klanten, onze medewerkers en onze partners. We gaan voor duurzame, succesvolle klantrelaties waarin we de verwachtingen van de klant steeds weer overtreffen. We betrekken medewerkers nauw bij onze bedrijfsvoering en investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. ICTwerkplek focust zich op de ondersteuning van haar klanten om deze te ontzorgen binnen hun ICT behoeften. Dit doen we door eerst goed te luisteren om daarna in duidelijke taal uit te leggen wat er mogelijk is zonder direct de techniek in te gaan.

Visie

ICTwerkplek maakt ICT oplossingen simpel en toegankelijk. Wij vinden het belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen op de momenten dat de klant dit het meeste nodig heeft. Daarbij proberen wij alles rustig en in duidelijke taal uit te leggen wat het inhoud.
ICTwerkplek onderscheidt zich in de markt door zich op te stellen als onafhankelijke kennispartner op het gebied van ICT oplossingen. Met het unieke “As a Service” concept wordt ICT voor elke ondernemer toegangkelijk.

Heeft uw vragen, neem dan contact met ons op

Scroll to Top