Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

ICTwerkplek | ICT & Telecom

Wie wij zijn en waar wij voor staan

Jeff van Toledo

Even voorstellen

ICTwerkplek is een jong bedrijf welke is opgericht in 2019 in het mooie Zeeland. Wij zijn uw ICT partner als het gaat om echt goede WiFi connectiviteit, Internet connectiviteit, VoIP Telefonie, Webhosting en Camera toezicht. Onze missie is het ontzorgen en begeleiden van ondernemers in hun ICT behoeften. Dit doen wij door in begrijpelijke taal uit te leggen welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen dat oplevert. ICTwerkplek is in handen van de broers Jeff van Toledo en Tim van Toledo. Samen met onze medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar.

Tim van Toledo

Waar staan wij voor

ICTwerkplek is de schakel tussen mens en techniek waarbij we de functionele behoeften van de klant omzetten in een technische oplossing. Wij zijn reeds jarenlang actief binnen de ICT wereld en hebben daardoor de nodige kennis en praktijk ervaring opgedaan. Wij zijn geheel merk en provider onafhankelijk en gaan uitsluitend voor de best passende oplossing.
Wij bieden een compleet pakket van ICT Infrastructuur diensten aan. Ook voor uw bestaande ICT zaken kunt u bij ons terecht. Wij kijken graag samen naar uw actuele situatie en mogelijke verbeteringen. Ook financieel zijn er wellicht voordelen te behalen door het slim combineren van producten of het hernieuwen van lopende contracten.