Over ons

ICTwerkplek, wie wij zijn?

ICTwerkplek is een jong bedrijf welke is opgericht in 2019 in het mooie Zeeland. Het is uw ICT partner op locatie of die via remote monitoring op afstand uw ICT infrastructuur bewaakt en beheert. Onze missie is het ontzorgen en begeleiden van ondernemers in hun ICT behoeften. Dit doen wij door in begrijpelijke taal uit te leggen welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen dat dan oplevert. ICTwerkplek is in handen van de broers Jeff van Toledo en Tim van Toledo. Samen met de medewerkers vormen zij een hecht team welke dagelijks voor u klaar staan.

Zo simpel kan IT zijn...

ICTwerkplek is de schakel tussen mens en techniek waarbij we de functionele behoeften van de klant omzetten in een technische oplossing. Wij zijn reeds jarenlang actief binnen de ICT wereld en hebben daardoor de nodige kennis en praktijk ervaring opgedaan. Wij zijn geheel merk en provider onafhankelijk en gaan uitsluitend voor de best passende oplossing.
Wij bieden een compleet pakket van ICT Infrastructuur diensten aan. Ook voor uw bestaande ICT zaken kunt u bij ons terecht. Wij kijken graag samen naar uw actuele situatie en mogelijke verbeteringen. Ook financieel zijn er wellicht voordelen te behalen door het slim combineren van producten of het hernieuwen van lopende contracten.

Volg ons op Social Media

Mogen wij met u kennismaken ?

Scroll to Top