Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Marktleider in telefonische bereikbaarheid

3CX VoIP Telefonie

3CX mobile app voor onderweg
Callcenter Functionaliteit
Chat met uw klanten
3CX vanuit de cloud

Zakelijke VoIP Telefonie

Video bellen via 3CX

Met 3CX kunt blijven praten! U hebt geen aparte apps nodig. Plan online vergaderingen via uw agenda of houd contact met teams of klanten via uw unieke 3CX Meet-link. U kunt deelnemers uitnodigen voor een vergadering via hun browser, zonder apps te hoeven downloaden.

Call center functionaliteit

3CX biedt een complete oplossing voor uw callcenter, met dynamische wachtrijen, rapportage, wallboards en CRM-integratie. Het resultaat? Tevreden klanten en betere reviews!

Microsoft Teams

3CX omvat native Microsoft Teams-integratie en biedt daarmee een kosteneffectief alternatief voor de telefoonabonnementen van MS 365. Dankzij de integratie kunnen Teams-gebruikers bellen en ontstaat er een naadloze ervaring voor 3CX- en Teams-gebruikers

CRM integratie

Het integreren van het 3CX-systeem met uw CRM-, ERP- of boekhoudsysteem is eenvoudig, vooral met een van onze door 3CX ondersteunde CRM-systemen.

Live chat

Maar liefst 50% van alle chats wordt uiteindelijk doorgeschakeld naar het callcenter. De chatmedewerker kan de chat direct omzetten in een telefoongesprek. De vraag van de klant kan, inclusief geschiedenis, worden gedeeld met teamleden. Unieke ervaring voor uw klant.

Yealink telefoons

Om het beste uit het 3CX telefoniesysteem te halen, is het juiste toestel noodzakelijk. Yealink en 3CX werken als jaren samen als het gaat om naadloze integratie.

3cx vanuit de cloud

Verlaag uw telecom kosten met 3CX

Stap over naar 3CX en profiteer van mogelijke besparingen op telecomkosten. Met één uniform systeem kan uw bedrijf overal efficiënt werken, zonder extra kosten. U hoeft geen add-ons aan te schaffen voor webconferenties, mobiele apps, livechat, zakelijke sms-berichten, Facebook-berichten of WhatsApp-integratie: ze zijn allemaal inbegrepen in de maandelijkse kosten. Uw bedrijf heeft slechts één systeem nodig om verbinding te maken met hun collega’s en op klanten te reageren via het communicatiekanaal van hun voorkeur. 

3cx op de werkplek

Yealink en 3CX vormen de perfecte combinatie

Om het beste uit het 3CX telefoniesysteem te halen, is het juiste toestel noodzakelijk. Yealink en 3CX werken als jaren samen als het gaat om naadloze integratie van beide producten. Op deze wijze kunnen alle beschikbare functionaliteiten van 3CX optimaal ingezet worden.