Telefonie

Hosted 3CX van ICTwerkplek

Telefonische bereikbaarheid is nog steeds erg belangrijk. Flexibiliteit is daarbij de standaard geworden. Met onze Hosted 3CX oplossingen zorgen wij dat u altijd bereikbaar bent en u en uw collega’s flexibel kunnen zijn.

De telefoon is nog steeds een van de meest gebruikte manieren om met een bedrijf of organisatie in contact te komen. Dus wilt u een telefonieoplossing die u daarbij ondersteunt en u op een eenvoudig manier uw telefonie laat beheren. Wat ons betreft is 3CX dan een van de beste oplossingen. 3CX komt met een volledige beheermodule, waarin u alle toestellen en telefoonlijnen kunt volgen. Zo ziet u dus in één oogopslag of uw collega beschikbaar is. De beheermodule is webbased, dus vanaf elke locatie te bereiken. Wel zo handig, ook nu we steeds meer vanuit huis werken.

3CX - Meer dan een telefooncentrale

3CX is een allesomvattend communicatiesysteem dat elke bestaande telefooncentrale moeiteloos kan vervangen. Het is een software gebaseerde telefonie-oplossing waarin vast, mobiel en Unified Communication (UC) volledig zijn geïntegreerd. Hiermee bepaalt u zelf wanneer, hoe, en met welk apparaat (hardware- of softwarematig) u bereikbaar wilt zijn. Met 3CX kunnen uw medewerkers productief flexwerken met behulp van apps op hun computer of smartphone. Wilt u ook op afstand vergaderen via een videoconferentie of klanten te woord staan via live chat op uw website? Met het communicatiesysteem van 3CX kan het allemaal.

Ontwikkeld voor flexwerken

3CX is ontwikkeld voor flexwerken. Met de apps voor Windows, iOS en Android is zakelijke communicatie niet langer gebonden aan kantoor. Neem uw extensie overal mee naartoe en werk waar en wanneer het u uitkomt. Reageer op berichten die u ontvangt via Facebook en uw website, voer telefoongesprekken, chat met collega’s of start een videogesprek. Thuiswerken met de kwaliteit en de mogelijkheden van werken op kantoor.

Videoconferenties. Veilig, geïntegreerd en gratis

Professionele videoconferentie software die veilig, gebruiksvriendelijk en gratis is. 3CX biedt het! Dit betekent dat u geen aparte apps voor video hoeft te gebruiken. Plan binnen enkele seconden een vergadering en nodig deelnemers uit via uw eigen agenda of deel eenvoudig je vergaderruimte met uw eigen unieke URL. Stimuleer deelname en teamwork met geavanceerde functies waarmee u externe schermen kunt bekijken en bedienen, documenten kunt delen, kunt presenteren op een whiteboard, kunt chatten of opiniepeilingen kunt maken. Als u via de web client of app in gesprek bent, nodigy u met een enkele klik deelnemers uit om over te  schakelen naar videogesprek. Deelnemers kunnen rechtstreeks vanuit de browser deelnemen aan geplande en ad-hoc vergaderingen zonder plug-ins te installeren.

Schaalbaarheid

3CX is op meerdere vlakken een unieke oplossing, zo ook op het gebied van de kosten: waar de meeste platformen afrekenen op basis van het aantal gebruikers en het aantal extra features, pakt 3CX dat heel anders aan. Bij 3CX rekent u niet af op basis van het aantal gebruikers, maar enkel op het aantal gelijktijdige spraakkanalen. Geen enkele andere aanbieder van UC-oplossingen hanteert deze prijsstructuur. Daarnaast krijgt u vanaf een PRO licentie direct álle telefoon- en UC-features die 3CX te bieden heeft. Gebruikers, maar ook extra functionaliteiten zoals wachtrijen of keuzemenu’s, voegt u dan ook eenvoudig toe via de managementconsole.

Scroll naar top