Netwerk, WiFi en Beveiliging

Compleet ICT netwerk voor uw bedrijf

Om alle ict apparatuur aan elkaar of met het internet te verbinden heeft u een netwerk nodig. Het maakt niet uit of u één apparaat heeft of een compleet computernetwerk in uw kantoor. Een draadloos of bekabeld ict bedrijfsnetwerk is noodzakelijk. WiFi en beveiliging spelen hierbij vaak de boventoon. Want tegenwoordig zijn namelijk veel ict apparaten verbonden met WiFi en veilig werken is belangrijk. Wellicht vindt u het een gerust gevoel dat het ict-netwerk van uw bedrijf door een professionele netwerkbeheerder wordt gemonitord. Bij ICTwerkplek kunnen wij dat geheel remote dagelijks voor u verzorgen.

Netwerkbeheer

ICTwerkplek heeft veel ervaring met het opzetten, configureren en beheren van netwerken voor bedrijven.  Onze taak is om uw bedrijf te ontzorgen door het complete netwerk voor u te beheren. U heeft er zelf geen omkijken naar en merkt zelfs weinig tot niks van het beheer dat wij remote voor u uitvoeren. Zodra er noodzakelijke software updates voor uw netwerk apparatuur beschikbaar is, zullen wij deze in overleg met u gaan installeren binnen uw bedrijfsnetwerk. Op deze wijze houden wij uw WiFi en bedrijfsnetwerk up-to-date en veilig.

Firewall, noodzakelijk en actief beheerd door ICTwerkplek

Een minstens zo belangrijk apparaat, welke vaak wordt onderschat, is een goede firewall voor uw ict netwerkbeveiliging. Het hebben van een firewall is niet voldoende. Een firewall moet actief beheerd worden. Gebeurt dit niet dan verliest deze al snel zijn doel. Hackers vinden namelijk dagelijks nieuwe methodes om daarmee in te breken op ICT-netwerken. Om die reden is het van groot belang dat uw firewall altijd voorzien is van de meeste recente firewall software en updates.

Camera beveiliging

U wilt uw eigendommen in de gaten houden? Dat kan, met moderne IP camerabeveiliging heb je altijd en overal zicht op de ruimtes die voorzien zijn van camera’s. Ook kunnen op basis van de bewegingen acties worden uitgevoerd. Via een remote app is het mogelijk om op afstand uw camera beelden te bekijken. Zowel het actuele camera beeld als ook de historische beelden. Afhankelijk van uw configuratie kunt uw dagen, weken of zelf maanden terug kijken. U bepaald zelf het doel waarvoor u camera bewaking wilt inzetten, wij leveren u de oplossing welke het beste aansluit op uw situatie en wensen.

Recreatie WiFi

Naast kantoor locaties zijn wij eveneens gespecialiseerd in buiten WiFi voor o.a. campings en jachthavens. Hierbij is het mogelijk om over langere draadloze afstanden het Internet naar een vast opstelpunt te zenden. Vanaf dit opstelpunt kunnen 1 of meerdere WiFi zenders uw camping terrein of jachthaven voorzien van snel en stabiel internet voor u gasten. Wij maken hierbij gebruik van WiFi apparatuur welke geschikt is voor buiten. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld vaste accommodaties te voorzien van een Internet of een TV aansluiting zonder dat deze een vaste kabel heeft. Deze kunnen we “aanstralen”  zoals dat heet. Dat houdt in dat we met behulp van WiFi-techniek toch een aansluiting kunnen creëren voor deze locaties. Er zijn hierin tal van mogelijkheden welke wij graag aan u uitleggen.

Scroll naar top