Online werkplek

ICTcloudwerkplek

De moderne online werkplek voor elke ondernemer. De ICTcloudwerkplek is voorzien van Microsoft Windows 11 en Office365 in een volledig eigen afgeschermde omgeving in de cloud. De ICTcloudwerkplek is te gebruiken vanaf meerdere apparaten zoals computers, tablets en smartphone. En omdat het vauit de cloud wordt aangeboden is het altijd en overal beschikbaar. Alleen een internet verbinding is noodzakelijk. Gaat uw eigen PC of laptop defect, geen probleem. Vanaf een ander apparaat kunt u weer verder werken waar u gebleven was zonder verlies van data.

De ICTcloudwerkplek is te gebruiken vanaf meerdere apparaten zoals computers, tablets en smartphone. Daardoor altijd en overal beschikbaar. De ICTcloudwerkplek biedt u een manier om op afstand toegang te krijgen tot een virtuele Windows werkplek via uw eigen apparaten zonder dat u hoeft te investeren in apparatuur. De cloudgebaseerde Windows service streamt de “volledige Windows-ervaring” inclusief applicaties, gegevens en instellingen naar elk apparaat. Met de ICTcloudwerkplek kunt u een native app of webbrowser starten en inloggen op uw ICTcloudwerkplek en toegang krijgen tot uw eigen private Windows werkplek.

Wat kan ik met de ICTcloudwerkplek

Met een ICTcloudwerkplek beschikt u over een beveiligde locatie om uw apps, bestanden en documenten op te slaan en te openen. U heeft hier op elk gewenst moment toegang toe via een ondersteund apparaat met een internetverbinding. U kunt vanaf een webbrowser of via een client applicatie verbinding maken met de ICTcloudwerkplek. Dit kan vanaf een Windows of Apple apparaat maar ook vanaf een tablet of een smartphone met IOS of Android. Het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding.

Voordelen van de ICTcloudwerkplek

  • Geen investeringen nodig maar gewoon vanaf uw bestaande laptop, PC, tablet of smartphone.
  • Vanaf elke locatie of onderweg kunnen werken en bij uw bestanden en mail kunnen. Het enige wat u nodig heeft is een (mobiele) internet connectie.
  • Geen zorgen over beheer, onderhoud en updates van uw computer.
  • Proactieve monitoring en optionele externe backup van uw bestanden mogelijk.
  • U bent helemaal up-to-date met alle moderne technieken en beveiligingen.
  • Voor een vast maandbedrag inclusief alle benodigde licenties voor Windows en Office365.

Mogen wij u helpen met uw Online Werkplek?

Scroll to Top