Uw bedrijfsnetwerk als dienst geleverd

Netwerk abonnement voor uw bedrijf

Het IT netwerk is de toegangspoort tot alle ICT diensten en applicaties binnen uw organisatie. Uw netwerk bestaat uit verschillende netwerk componenten zoals routers, switches en WiFi Access Points. Al deze componenten moeten geconfigureerd en beheer worden. Dit alles kan een behoorlijke investering zijn. Daar hebben we nu een oplossing voor.

Het ICT-abonnement Network as a Service wat concreet inhoud dat wij voor u een compleet bedrijfsnetwerk ontwerpen, installeren en configureren zonder dat u daarvoor direct hoeft te investeren. In plaats daarvan neemt u een abonnement op onze Network as a Service dienst. Voor een vast bedrag per maand maakt u dan gebruik van alle netwerk componenten en wordt u volledig ontzorgt in onderhoud en vervangende hardware bij een mogelijke defect.

Netwerk beheer inbegrepen

ICTwerkplek is expert in het opzetten, configureren en beheren van netwerken voor organisaties en bedrijven. Bij het ICT-abonnement Network as a Serice zal ICTwerkplek het complete netwerk voor u beheren en op afstand 24×7 in de gaten houden. U heeft er zelf geen omkijken naar en merkt zelfs weinig tot niks van het beheer dat wij remote voor u uitvoeren. Zodra er noodzakelijke software updates voor uw netwerk apparatuur beschikbaar zijn, zullen wij deze in overleg met u installeren binnen uw bedrijfsnetwerk. Zo houden wij uw WiFi en bedrijfsnetwerk up-to-date en veilig!

Firewall, noodzakelijk en actief beheerd door ICTwerkplek

Een minstens zo belangrijk apparaat, welke vaak wordt onderschat, is is een goede firewall voor uw bedrijfsnetwerk. Het hebben van een firewall is niet voldoende. Een firewall moet actief beheerd worden. Bij Network as a Service is dit beheer en onderhoud volledig inbegrepen. Wij zullen er altijd voor zorgen dat de firewall bij u op locatie up-to-date is. Daarnaast wordt deze eveneens opgenomen in de 24×7 monitoring zodat wij deze op afstand altijd voor u in de gaten kunnen houden en direct kunnen handelen bij een mogelijk beveiligings probleem.

Wilt u ook uw Bedrijfsnetwerk als dienst ?

Scroll to Top