ICT-abonnement

Een totaal nieuwe vorm van ICT dienstverlening is het ICT-abonnement van ICTwerkplek. Ook wel ICT As-a-Service genoemd. Bij een ICT-abonnement van ICTwerkplek wordt een complete ICT installatie, voor bijvoorbeeld WiFi, Bedrijfsnetwerk of Telefonie omgeving, volledig bij u op locatie geinstalleerd zonder dat u daarvoor direct een grote investering hoeft te doen. In plaats daarvan betaald u een vast bedrag per maand voor het gebruik van alle ICT componenten.

Waarom een ICT-abonnement?

Het ICT-abonnement heeft meerdere voordelen. Naast het financiele gemak geeft het ook ontzorging van uw ICT omgeving. Bij een ICT-abonnement van ICTwerkplek is standaard remote beheer en onderhoud inbegrepen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw omgeving altijd operationeel is en blijft. En mocht er onverhoopt toch iets defect gaan, dan komen wij op locatie om dit te vervangen. U neemt immers een dienst af, wij zorgen ervoor dat deze blijft werken zoals het hoort. Geheel ontzorgt.

De ICT-abonnementen van ICTwerkplek zijn beschikbaar in 1, 2 en 3 jaar abonnementen. Hierbij is de invulling van het abonnement altijd maatwerk want geen omgeving is hetzelfde. Daarom zullen we altijd eerst vooraf kennismaken en gezamelijk bepalen wat er in het abonnement moet worden opgenomen op tot de gewenste ICT omgeving te komen. Ook hierbij staat de samenwerking centraal.

De ICT abonnementen van ICTwerkplek

ICTwerkplek heeft momenteel twee ICT-abonnementen in haar portifolio beschikbaar en zal dat op basis van vragen vanuit de markt mogelijk nog verder gaan uitbreiden. ICT abonnementen welke op dit momenteel veelvuldig worden aangevraagd zijn:

Network As-a-Service

Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van een compleet bedrijfsnetwerk binnen uw locatie. Remote beheerd en volledig in support door ICTwerkplek.

WiFi As-a-Service

Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van een compleet WiFi netwerk voor uw winkel, kantoor, horeca of camping locatie. Remote beheerd en volledig in support door ICTwerkplek.

Wil u meer weten over onze ICT abonnementen?

Scroll to Top