As a Service

As a Service diensten zijn binnen het hedendaagse IT landschap niet meer weg te denken. En volkomen begrijpelijk. De voordelen van flexibele full-service abonnementen spreken namelijk voor zich: uw organisatie wordt volledig ontzorgd, u kunt vertrouwen op een uitstekende dienstverlening en er is geen sprake van een grote investering.

Waarom As a Service?

Naast de voordelen van flexibiliteit, schaalbaarheid en ontzorging zijn er legio andere redenen waarom organisaties voor As a Service kiezen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en het wordt steeds moeilijker voor IT-afdelingen om kennis en kunde op niveau te houden. Exact daar bieden As a Service diensten een adequaat antwoord. Specialistische bedrijven, zoals ICTwerkplek, houden zich dagelijks bezig met werkzaamheden die voor uw organisatie geen core business zijn. En dat brengt (kosten)efficiëntie met zich mee. Een ander argument voor As a Service zijn de uitgebreide servicemogelijkheden. Waar uw IT medewerkers aan het einde van de werkdag naar huis gaan, is 24/7 dekking bij een As a Service abonnement geen uitzondering. En dat is voor veel organisaties vandaag de dag allang geen overbodige luxe meer. Daarnaast is het niet investeren in ICT apparatuur nog steeds één van de meest gekozen redenen om, i.c.m. goede service, te kiezen voor As a Service ICT diensten.

De As a Service diensten van ICTwerkplek

ICTwerkplek heeft momenteel twee As a Service diensten in haar portifolio beschikbaar en zal dat op basis van vragen vanuit de markt mogelijk nog verder gaan uitbreiden. As a Service diensten welke op dit momenteel veelvuldig worden aangevraagd zijn:

Network A a Service

Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van een compleet bedrijfsnetwerk binnen uw locatie. Remote beheerd en volledig in support door ICTwerkplek.

WiFi as a Service

Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van een compleet WiFi netwerk voor uw winkel, kantoor, horeca of camping locatie. Remote beheerd en volledig in support door ICTwerkplek.

Wil u meer weten over onze As a Service diensten?

Scroll to Top