All-in-One

Alles in één ict voor uw pc en werkplek

Werken vanuit de cloud, overal toegang tot uw werk via office365 en meer gedaan krijgen met onedrive van Microsoft. Wanneer wij het over all in one ict oplossingen hebben bedoelen we niet alleen de office producten waar u dagelijks gebruikt van maakt. Maar bijvoorbeeld ook de structurele backup’s van uw bestanden, dat tegelijkertijd uw internet security op orde is en dat er bovendien antivirus software is geïnstalleerd en geüpdate wordt. Er is nog een reden waarom onze alle-in-one service erg fijn is voor uw bedrijf. We willen tenslotte ook dat er video gebeld en gechat kan worden via Microsoft Teams. Het komt erop neer dat er op elke plek zorgeloos gewerkt kan worden en uw bestanden altijd voor handen zijn. Wij zorgen er met onze all-in-one pc service voor dat dit alles werkelijkheid is voor u. 

all in one

Veilig werken op meerdere locaties

In de media en het bedrijfsleven wordt volop aandacht gegeven aan flexibel werken op diverse werkplekken. Vandaar dat er eigenlijk geen ontkomen meer aan is om hier met uw bedrijf wat mee te gaan doen. Aan de ene kant beseft u dat het moet, maar aan de andere kant vraagt u zich af hoe dit toe te passen? Er zijn namelijk diverse producten en die horen op de juiste manier geconfigureerd te worden. Welke functionaliteit levert dit dan op? Dit zijn vragen waar veel ondernemers en bedrijven mee worstelen. We willen immers allemaal beveiligd zijn tegen kwaadwilligen en ongestoord werken, bij voorkeur op meerdere locaties dan alleen thuis of op kantoor. Kortom ICTwerkplek helpt u via de all-in-one pc service alle balletjes in de lucht te houden op gebied van uw ict. Anders gezegd, ontzorgen wij u immers door de complete ict voor u te verzorgen, op onze eigen manier en in begrijpelijke taal. Lees er meer over.

All in one pc op uw werkplek

Al met al hebben wij van ICTwerkplek voor u een unieke oplossing ontwikkeld. De ‘all in one pc’ voor uw werkplek, waar die plek om te werken ook is. Deze service is beschikbaar voor een laptop of desktop PC welke is uitgevoerd met Microsoft Windows 10. Daarnaast wordt deze pc of laptop ook nog voorzien van de meest voorkomende ict producten, volledig geconfigureerd en bovendien direct gebruiksklaar. Ook wordt het apparaat bij u op locatie geleverd en geïnstalleerd. Daardoor kunt u dus direct aan de slag en de it software en producten doen hun werk. 
Als u zelf al een laptop of PC heeft maar toch gebruik wilt maken van onze all-in-one service, passen we deze aan naar de all-in-one ICTwerkplek oplossing. Hieruit volgt dat u op een veilige en geruste manier met uw computer werkt en uzelf bezig kunt houden met zaken waar het binnen uw bedrijf om gaat.

De all-in-one pc service bestaat uit:

 • Uw laptop of PC wordt voorzien van Microsoft Windows 10 inclusief benodigde licentie. In overleg kan een andere versie gekozen worden.
 • Microsoft Office365 is volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar. Met Office365 beschikt u over Microsoft Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Access en Outlook.
 • De Microsoft Outlook applicatie voor het ontvangen en versturen van e-mails. U kiest uit een 3-tal opties. 
  – 1e optie: uw bestaande e-mail adres laten configureren
  – 2e optie: een nieuw, vooraf geconfigureerd e-mail adres
  – 3e optie: een bedrijfsmailadres, bijvoorbeeld: info@jouwbedrijfsnaam.nl 
 • Hulp op afstand voor ondersteuning bij mogelijke problemen.
 • De Microsoft Onedrive applicatie. Hiermee worden uw documenten ook bewaard in de Cloud. Dat is veilig maar ook handig. Mocht u laptop of PC defect raken, dan zijn uw bestanden nog aanwezig in de Cloud en daardoor niet verloren gegaan.
 • Video bellen via Microsoft Teams. (voorheen Skype)
 • Acronis Cloud Backup. Zorgt voor een automatische dagelijkse backup van de door u geselecteerde bestanden.
  Hiermee kunt u verloren of beschadigde bestanden terug halen, ook nadat uw bestanden door een Ransomware aanval versleuteld zijn geraakt.
 • F-Secure Protection Service. Firewall, AntiVirus en Malware beveiliging zodat u altijd en overal beschermd bent tegen kwaadwilligen van buitenaf.

Een pc of laptop?

De all-in-one ICTwerkplek oplossing is geschikt voor zowel een laptop als ook een pc. Maar welke heeft uw voorkeur? Uiteraard zijn deze apparaten verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Dit is geheel afhankelijk van wat u ermee wilt doen en in welke branche u werkzaam bent. Daarbij adviseren wij u graag welke uitvoering het beste past bij uw werkzaamheden, verwachtingen en budget. Heeft u al een PC of laptop, ook dat is geen probleem. Deze voorzien wij eveneens van onze all-in-one oplossing. Eventueel in combinatie met een kleine hardware matige update zodat ook uw PC of laptop weer veilig en up-to-date is. Kortom, met de all-in-one oplossing van ICTwerkplek heeft u de beschikking over een compleet geconfigureerde computer waarmee u direct aan de slag kunt. Alles is op voorhand geregeld en u bent volledig up-to-date met uw ICT.

Proactive Monitoring

Door middel van ‘remote support’ en ‘monitoring’ is het mogelijk om uw all-in-one ICTwerkplek te monitoren. Zo voorkomt u eventuele problemen met uw apparaat of mogelijke bedreigingen van buitenaf. Hierdoor is het voor ons mogelijk tijdig in te grijpen en storingen op te lossen voordat u er mogelijk hinder van ondervindt. 

Voordelen voor u met de All-in-One ICTwerkplek service

 • Ook geschikt voor uw bestaande laptop of PC. Wij zullen u advies geven of deze een hardware upgrade nodig heeft.
 • Uitermate geschikt voor een nieuw aan te schaffen laptop of PC. Ook deze kunt u via ICTwerkplek aanschaffen, wij geven u graag advies.
 • Geen zorgen over beheer, onderhoud en back-ups van uw computer en bestanden.
 • Proactieve monitoring is mogelijk.
 • U bent helemaal up-to-date met alle moderne technieken en beveiligingen.
 • Eén vast aanspreekpunt voor al uw ICT vragen.
 • Voor een vast laag maandbedrag alle benodigde licenties en services beschikbaar.
Scroll naar top